Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ laat Landzaat en Mathijsen niet naar Ajax gaan


15 februari 2006 - Denny Landzaat en Joris Mathijsen zullen onder geen beding naar Ajax mogen vertrekken, zo meldt de technisch directeur van AZ, Marcel Brands, vandaag in de Volkskrant. "We zijn ook concurrenten hè. Wij willen richting Ajax, en Ajax ziet ons niet graag komen. Maar je kunt AZ natuurlijk niet transformeren naar Amsterdam. Mathijsen is simpelweg niet te koop en Landzaat laten we niet naar Ajax gaan. Dat is ook geen droom of wens van hem", verklaarde Brands.


Joris Mathijsen mag komende zomer zeker niet vertrekken over een transfer van Landzaat kan worden gesproken, zeker omdat de middenvelder nog een contract heeft tot de zomer van 2007. AZ zou dan het risico lopen dat Landzaat over anderhalfjaar transfervrij vertrekt. Brands: "We kijken alleen in de breedte nog naar een verdediger, een middenvelder en een aanvaller. Het is niet zo dat het afscheid van Landzaat is ingecalculeerd. Hij staat bij ons ook nadrukkelijk in het beeld voor volgend seizoen. Maar als hij gaat, weten we hoe we moeten anticiperen."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!