Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap vol ambitie


1 juli 2003 - De Graafschap wil zo snel mogelijk terugkeren naar de Holland Casino Eredivisie. Ondanks de verkoop van Van de Haar aan FC Utrecht lijken de Superboeren de topfavoriet voor de titel in de Gouden Gids Divisie volgend seizoen, helemaal wanneer men bedenkt dat de transfersom van Van de Haar zal worden geinvesteerd in de spelersgroep.

Vandaag al zal De Graafschap de eerste nieuwe aanwinst presenteren. Volgens De Gelderlander gaat het om aanvaller Dick Kooijman van Go Ahead Eagles die een twee-jarig contract zal ondertekenen. Als vervanger voor Van de Haar denkt men onder meer aan Laurens ten Heuvel. Momenteel staat de 27 jarige aanvaller onder contract bij het Engelse Sheffield United maar speelde de tweede competitiehelft op huurbasis voor Bradford City.

Ook NAC-spits Bart van den Eede zou volgens de krant een optie zijn, maar financieel blijkt de Belg niet haalbaar. Meer kans denkt De Graafschap te hebben bij Iwan Redan. De 22 jarige Redan kreeg de afgelopen seizoenen zware blessures te verwerken, zijn talent staat echter buiten kijf. De Graafschap kan hem het podium bieden terug te keren in de schijnwerpers.

Naast de aanval is De Graafschap ook van plan een nieuwe doelman aan te trekken. Arno van Zwam is een van de kandidaten. De doelman speelt momenteel in Japan voor Jubilo Iwata maar heeft er geen geheim van gemaakt, te willen terugkeren naar de Benelux. Adelaar hoopt overigens op Harold Wapenaar, de doeman is evenals Van Zwam transfervrij maar wil op het hoogste niveau blijven voetballen zo wordt verwacht.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!