Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hatem Trabelsi ontevreden bij Ajax


16 februari 2006 - Hatem Trabelsi is dit seizoen niet meer zeker van een basisplaats. De Tunesische rechtsback is dan ook hoogst ontevreden in Amsterdam. Volgens de zaakwaarnemer van Trabelsi, Franklin Sedoc, is het volgens het tweetal zelfs een optie om het nog tot komende zomer lopende contract af te kopen zodat de verdediger per direct elders aan de slag kan.


Sedoc in het Algemeen Dagblad: “Afgelopen zomer wilde Ajax hem per se niet verkopen. Terwijl ze destijds heel veel geld voor hem konden ontvangen. Hatem zou volgens Ajax een ‘Van Bommel-achtig’ afscheid krijgen. Hij moest en hij zou blijven. Een fitte Trabelsi is de beste rechtsback van Nederland, zei Danny Blind erbij.”

De zaakwaarnemer, overigens niet in het bezit van een FIFA-licentie, gaat verder: “In de zomer werd afgesproken dat hij ook tussentijds niet mocht vertrekken. Dat is zelfs op papier vastgelegd, met handtekeningen van de clubleiding, juristen, de speler en mijzelf. Aan die afspraak hebben wij ons keurig gehouden. Maar nu zit hij op de bank, omdat Johnny Heitinga zo lekker traint de laatste tijd. Vreemd vind ik dat, een fitte Trabelsi zou toch altijd moeten spelen?”

“Misschien is het voor ons wel een optie om de boel af te kopen, zoals Maxwell ook heeft gedaan. Dan maar geen ‘Van Bommel-afscheid’. We wachten eerst het weekend af, nu Grygera geschorst is,” meldt Trabelsi’s zaakwaarnemer in het Algemeen Dagblad.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!