Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Rob Baan technisch directeur bij ADO Den Haag


16 februari 2006 - Rob Baan gaat als technisch directeur per direct aan de slag bij ADO Den Haag. Vandaag bereikte de Residentieclub een akkoord over een contract tot en met 31 december 2008. Baan werkte eerder al als hoofd jeugdopleidingen (1966-1972) en hoofdtrainer (1983-1986) bij ADO Den Haag.


Robert Langenbach, algemeen directeur ADO Den Haag, over de aanstelling van Rob Baan: “Al enkele jaren geleden hebben wij aangegeven op termijn een technisch directeur aan de organisatie toe te willen voegen. De termijn waarbinnen deze functie werd ingevuld, is altijd ondergeschikt geweest aan het vinden van de geschikte kandidaat. In Rob Baan, een man met enorm veel kennis en ervaring en bovendien bekend met de cultuur van de club, hebben wij de voor ons ideale technisch directeur gevonden.”

Baan was coach van verschillende clubs. Van 1997 tot 2004 vervulde Baan de functie bestuurslid technische zaken bij Feyenoord. Via het Saudische Al-Jazira belandde hij uiteindelijk in oktober 2005 bij de KNVB waar hij deel uit maakte van de technische staf van de nationale jeugdselecties van de KNVB.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!