Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stefan Teelen en FC Zwolle uit elkaar


16 februari 2006 - Stefan Teelen vertrekt aan het einde van het seizoen bij FC Zwolle. In goed overleg hebben FC Zwolle en de 25 jarige Belgische verdediger besloten de optie tot contractverlenging niet te lichten. Teelen kan zodoende Zwolle aan het einde van het seizoen transfervrij verlaten.


FC Zwolle nam de verdediger twee seizoenen geleden transfervrij over van het Belgische KRC Genk, die hem in het seizoen 2003/2004 had verhuurd aan Heuden-Zolder. In twee seizoenen Zwolle kwam Teelen mede door een groot aantal blessures tot dusver tot 34 competitieduels.

Algemeen directeur Gerald van den Belt: "In de twee seizoenen die Stefan bij ons gespeeld heeft, kende hij de nodige tegenslagen in de vorm van blessures. Hierdoor is hij nooit tot volle wasdom gekomen bij FC Zwolle."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!