Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wil door met Jefferson Farfan


17 februari 2006 - PSV hoopt een tussentijds vertrek van Jefferson Farfan te kunnen vermijden. De aanvaller uit Peru staat in de belangstelling van verschillende buitenlandse clubs en lijkt komende zomer niet te houden voor PSV zeker door de aanwezigheid van een gelimiteerde transfersom in zijn contract. Toch zal de club een poging ondernemen om de speler voor langere tijd vast te leggen.


Guus Hiddink in het Brabants Dagblad: 'Ik weet dat hij het hier goed naar zijn zin heeft. Dit jaar is zijn rendement hoog; hij combineert werklust met assists en goals. Jeff is een belangrijke speler voor PSV geworden.' Veel lijkt af te hangen van het aanblijven van Hiddink, veel spelers waaronder Farfan twijfelen zodoende over een langer verblijf in Eindhoven. 'Maar op zich is dat niet zo belangrijk. De club draait altijd door,' aldus Hiddink.

Naast Farfan kunnen ook doelman Gomes en de verdedigers Ooijer en Alex rekenen op een nieuwe contractaanbieding.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!