Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Igor Gluscevic vertrekt per direct naar China


17 februari 2006 - Igor Gluscevic vertrekt per direct bij Vitesse om te gaan spelen voor het Chinese Shangdong Luneng Taishan FC. De Servische aanvaller had bij Vitesse nog een contract tot het einde van het seizoen maar mocht transfervrij vertrekken. Gluscevic werd het met de Chinese club eens over een contract tot en met 31 december 2006.


Algemeen directeur Paul van der Kraan van Vitesse op de website van de club: “Met deze oplossing zijn alle partijen tevreden. Igor kan zo weer meer aan spelen toekomen. Igor Gluscevic heeft zich bij Vitesse een voorbeeldige prof getoond, die zich altijd 100 procent heeft ingezet. Of dat nou was voor Vitesse 1 of voor Jong Vitesse. Ik hoop dan ook van harte dat zijn Chinese avontuur een succes wordt.”Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!