Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Joost Broerse langer bij FC Utrecht


18 februari 2006 - Joost Broerse heeft zijn contract bij FC Utrecht verlengd. De 26 jarige linkspoot had in de Domstad een contract tot het einde van het seizoen. Nu staat de speler zeker tot de zomer van 2008 onder contract.


Broerse genoot tot zijn veertiende een voetbalopleiding bij FC Utrecht. De middenvelder vertrok toen naar FC Groningen waar hij een vaste waarde werd in het eerste elftal. In de zomer van 2003 keerde Broerse uiteindelijk weer terug op het oude nest. De afgelopen jaren kwam Broerse voornamelijk als middenvelder in actie, na het plotselinge overlijen van David di Tommaso eind november werd hij de centrale verdediger van Utrecht.

Joost Broerse op de website van FC Utrecht: 'Ik ben hartstikke blij, dat ik kan blijven', zei hij. 'Het doet me ook als Utrechter echt goed, dat de club en de trainer hun vertrouwen in mij op mijn huidige plek in het elftal hebben uitgesproken. Het is mooi, dat ik de gelegenheid krijg me langer op de positie achterin te ontwikkelen.'Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!