Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord spreekt geruchten Van Bronckhorst tegen


21 februari 2006 - Feyenoord ontkent dat er intern niet gesproken is over Giovanni 'Gio' van Bronckhorst. Er doen geruchten de ronde dat Feyenoord een poging zou ondernemen om de speler van FC Barcelona komende zomer al aan te trekken. Van Bronckhorst komt bij Barcelona niet wekelijks aan spelen toe.


Eerder werd al duidelijk dat Van Bronckhorst graag zijn loopbaan zou willen afsluiten bij Feyenoord. De linksbenige speler verliet Feyenoord, de club waar hij zijn opleiding genoot, in de zomer van 1998. Via Glasgow Rangers en Arsenal belandde de 54-voudig international in 2003 bij Barcelona. De 31 jarige Van Bronckhorst heeft in Barcelona nog een contract tot de zomer van 2007.

Feyenoord heeft volgens eigen zeggen een goed contact met Van Bronckhorst en de speler lijkt dan ook binnen nu en twee jaar terug te keren op het oude nest. ŽEen tijdstip is nooit genoemd, dat laten we aan hem overŽ aldus Woerts in het Algemeen Dagblad.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!