Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sander Westerveld op huurbasis naar Everton


23 februari 2006 - Sander Westerveld vertrekt voor een korte periode bij Portsmouth om te gaan spelen voor een andere Engelse club, Everton. De club uit Liverpool zal de speler namelijk per onmiddelijke ingang voor een periode van vier weken (28 dagen) huren van Portsmouth. Everton kent een keepersprobleem en kreeg zodoende dispensatie van de Engelse voetbalbond.


De Toffees waren op zoek naar een betrouwbare keeper na blessures van Nigel Martyn en Richard Wright als mede een schorsing voor Iain Turner. Everton kwam in die zoektocht uit bij Westerveld die bij Portsmouth na zijn komst in de zomer van 2005 van RCD Mallorca geen vaste waarde wist te worden. De 31 jarige Westerveld speelde in het verleden al voor de grote rivaal van Everton, stadsgenoot Liverpool. In zijn loopbaan speelde hij verder bij FC Twente, Vitesse en Real Sociedad.
Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!