Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Geen Roemeens wonder voor Heerenveen


23 februari 2006 - SC Heerenveen is zoals verwacht uitgeschakeld in de UEFA Cup. Na de 3-1 thuisnederlaag vorige week moest men vanavond op bezoek in Boekarest tegen Steau. Heerenveen maakte vanavond wel indruk. Het elftal van Gert-Jan Verbeek won vanavond door goed spel met 1-0 van de Roemeense topploeg. Arnold Bruggink scoorde vlak voor tijd de enige treffer.


Steau Boekarest verloor dit seizoen in Europees verband nog niet. Steau trad vandaag in de sterkst mogelijke opstelling aan tegen Heerenveen maar verloor dus wel. Het deerde echter niets vanwege de eerdere 3-1 zege in Heerenveen, toen was het kwaliteitsverschil enorm. Vandaag wist Heerenveen wel op te boksen tegen de Roemenen.

Groots was het allemaal niet. In de eerste helft geloofde Steau het allemaal wel en controleerde het duel. Heerenveen kon nauwelijks iets aanrichten maar hielden Steau ook in toom wanneer deze besloot te versnellen. In de tweede helft pakte Heerenveen het initiatief toen bij rust een verdediger (Breuer) werd gewisseld voor een aanvaller (Bruggink).

SC Heerenveen werd steeds gevaarlijker en verdiende een treffer. Nadat Lasse Nilsson twee keer de openingstreffer op zijn voet had was het uiteindelijk invaller Bruggink die vlak voor tijd scoorde. Het deed Steau wankelen maar de tijd was te beperkt om het de ploeg ook nog echt lastig te maken. Heerenveen wint dus met 1-0 en neemt daarmee dit seizoen op een eervolle wijze afscheid van Europees voetbal.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!