Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Top drie Gouden Gids Divisie verliest


24 februari 2006 - De ontknoping van de Gouden Gids Divisie nadert. De top drie is echter de afgelopen weken voornamelijk bezig met het verspelen van punten, ook vanavond weer. Excelsior, VVV Venlo en FC Emmen verloren vanavond allen hun duel.


BV Veendam-Excelsior 2-1 (1-0)
Marnix Kolder opende vanavond na 22 minuten namesn Veendam de score. Excelsior kwam in de tweede helft weliswaar nog terug door huurling DaniŽl Rijaard. Het was echter toch Veendam wat aan het langste eind trok. De 21 jarige Patrick Lip maakte zijn eerste doelpunt in het betaalde voetbal en dat was direct een hele belangrijke.

De Graafschap-VVV Venlo 2-0 (0-0)
De Graafschap lijkt de goede lijn te hebben doorgezet. Na de 1-0 overwinning op FC Den Bosch, afgelopen maandag, won men vandaag met 2-0 van VVV Venlo. In de eerste helft miste Jeffrey de Visscher namens de Superboeren nog een strafschop, in de tweede helft troffen Ax ('66) en Van Beukering ('72) wel doel.

FC Zwolle-FC Emmen 1-0 (1-0)
Ook FC Emmen kon vanavond niet winnen. FC Zwolle was op eigen veld te sterk. De enige doelpuntenmaker was vanavond Santi Kolk. De aanvaller scoorde vlak voor rust.

Komende zondag staat nog Stormvogels Telstar-FC Volendam op het programma, bij winst van Volendam klimt de ploeg van Ernie Brandts door het vele puntverlies naar de tweede plaats.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!