Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO langs inspiratieloos Vitesse


25 februari 2006 - ADO Den Haag heeft de overwinning afgelopen week tegen Heracles Almelo een goed vervolg gegeven. De Hagenezen wonnen in het eigen Zuiderpark met 2-0 van Vitese.


ADO begon vlammend aan het duel. Vitesse kwam onder druk te staan en vooral het grote aantal foute passes van de bezoekers viel op. In de 10e minuut werd het offensief van de Hagenezen beloond door een mooi doelpunt van Kolkka. De Fin knalde op aangeven van De Graaf de bal langs Harald Wapenaard. Op slag van Rust werd de score verdubbeld; na een prachtige lange pass van uitblinker Elia scoorde hij met een hard schot de 2-0.

In de 2e helft kwam Vitesse nog dichtbij de aansluitingstreffer, onder andere door een ten onrechte afgekeurd doelpunt van Youssouf Hersi, maar gescoord werd er niet meer. ADO komt door de overwinning op 24 punten, 7 meer dan nummer 17 Willem II, terwijl voor Vitesse Europees voetbal erg ver weg lijkt.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!