Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax ontsnapt in Almelo


26 februari 2006 - Heracles Almelo was vandaag lange tijd op eigen veld sterker dan Ajax. Uiteindelijk gingen de Amsterdammers toch aan de haal met de drie punten. Michael Timisela, die debuteerde in de basis, scoorde acht minuten voor tijd de bevrijdende treffer. De verdediger zag Ajax in blessuretijd uiteindelijk uitlopen tot 3-1.


Heracles Almelo begon het duel scherper. De 1-0 van Heracles, via Thijs Sluijter kwam dan ook niet uit de lucht vallen. Een tweede of zelfs derde treffer van Heracles behoorde tot de mogelijkheden maar zou uiteindelijk toch uitblijven. Nog voor rust was Ajax al op gelijke hoogte gekomen door een treffer van Klaas-Jan Huntelaar.

Aansprak op de overwinning had Ajax eigenlijk niet, ook na de gelijkmaker was Heracles de gevaarlijkste ploeg. Ajax had weliswaar het initiatief overgenomen maar de counters van Heracles waren levensgevaarlijk. Uiteindelijk was het Michael Timisela die scoorde, Angelos Charisteas raakte de paal waarop de jonge verdediger in de rebound scoorde. Uiteindelijk werd het in blessuretijd nog 3-1 voor Ajax door een treffer van invaller Ryan Babel.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!