Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord dient klacht in bij FIFA


31 oktober 2003 - De FIFA, de wereldvoetbalbond, is een onderzoek gestart naar de Chileense voetbalbond. Feyenoord speler Sebastian Pardo was opgeroepen voor het Olympisch team van Chili maar kwam niet volgens de FIFA-richtlijnen binnen 48 uur terug uit Zuid-Amerika. Hierop heeft Feyenoord een klacht ingediend bij de KNVB, deze heeft het op haar beurt weer aangekaart bij de FIFA.


Pardo was niet binnen 48 uur terug en mistte zodoende deze maand het UEFA Cup duel FC Karnten Feyenoord. De Rotterdamse club verwijt haar speler Pardo helemaal niets. Het is onbekend wanneer de FIFA met uitsluitsel komt en of ook andere Europese clubs met Chileense spelers hier hinder van hebben ondervonden.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!