Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Feyenoord aast op Anthony Obodai'


28 februari 2006 - Sparta Rotterdam en Anthony Obodai zijn inmiddels in gesprek over het openbreken en verlengen van het contract. Door zijn goede spel heeft de 23 jarige middenvelder inmiddels ook de interesse gewekt van Feyenoord. Obodai zou bij Feyenoord prima uit de voeten kunnen als controlerende middenvelder.


De 23 jarige Ghanees is dit seizoen uitgegroeid tot een van de sterkhouders van Sparta. Obodai werd al op jonge leeftijd door Ajax aangetrokken maar wist in Amsterdam nooit echt door te breken. In het seizoen 2002/2003 werd hij verhuurd aan het Belgische Germinal Beerschot en kwam uit in 29 competitieduels. In de twee seizoenen die volgde speelde Obodai slechts 21 duels, onder Danny Blind kwam hij al helemaal nauwelijks in actie.

Het was dan ook niet opvallend toen Obodai besloot afgelopen zomer bij Ajax te vertrekken. Obodai was weer op zoek naar voetbalplezier en vond deze uiteindelijk bij Sparta Rotterdam. De Ghanees, die hoopt dat hij behoort tot de WK-selectie van zijn land, speelde tot dusver al 21 duels voor Sparta.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!