Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hellings ontevreden bij Heracles Almelo


28 februari 2006 - Sergio Hellings lijkt Heracles Almelo aan het einde van het seizoen te verlaten. De 21 jarige speler krijgt dit seizoen nauwelijks speelminuten. Hellings tegenover Twente Vandaag: "Ik kom te weinig aan spelen toe". De speler kwam weliswaar tot nu toe in 17 wedstrijden in actie, maar komt de laatste weken zelden in actie.


Door de komst van Stefaan Tanghe en de ontwikkeling van Marc Höcher van aanvaller naar middenvelder slinken de speelkansen van Hellings. De situatie wordt door hem zelf zelfs als uitzichtloos bestempeld. "Er zijn wel gesprekken gaande tussen Anderlecht en Heracles, maar ik wil meer spelen. Al weet ik dat het een keuze van de trainer is waar je niets aan kunt veranderen".

Door een slijmbeursontsteking moest Hellings zich inmiddels ook al afmelden bij bondscoach Foppe de Haan voor Jong Oranje. Hellings zou op korte termijn al wel weer volledig gaan meetrainen met de selectie van Heracles.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!