Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC Waalwijk test talentvol duo


28 februari 2006 - RKC Waalwijk test met het oog op de toekomst twee talentvolle voetballers. Morgen staat er een oefenduel op het programma tussen RKC Waalwijk en UDI'19. De 17 jarige Alexander Vorobjov van het Deense B93 en de 20 jarige Dylan Hughes krijgen de kans zich morgen te bewijzen.


Alexander Vorobjov is een 17 jarige linkermiddenvelder uit Denemarken. De jeugdinternational van Denemarken onder 18 jaar speelt momenteel voor B93 uit de Deense tweede divisie. Naast Vorobjov wordt ook Dylan Hughes getest. De 20 jarige aanvallende middenvelder komt vanavond nog in actie voor Jong Wales. Hughes speelde de afgelopen jaren voor Newcastle United en de Duitse clubs F.C. Kaiserslautern en SSV Jahn Regensburg.
Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!