Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Feyenoord deed bod op Barry Opdam'


1 maart 2006 - Feyenoord had afgelopen zomer meer dan gewone belangstelling voor Barry Opdam, zo meldt dagblad De Telegraaf. De verdediger van AZ en het Nederlands Elftal zou daarom ook wachten met bijtekenen in Alkmaar. Opdam bevestigde in De Telegraaf dat Feyenoord afgelopen zomer een bod van drie miljoen euro heeft gedaan. Feyenoord zou de speler als linksback hebben willen inzetten.


AZ stemde niet in met het bod van 3 miljoen euro voor de inmiddels 30 jarige Opdam. Ook Opdam twijfelde over het bod van Feyenoord die hem als linksback wilde gaan gebruiken. Opdam in De Telegraaf: "Terwijl ik net als centrumverdediger Oranje had gehaald." Wanneer Opdam bij Feyenoord als linksback werd gebruikt zouden zijn kansen bij Oranje zijn verkeken. Opdam speelde tot dusver 7 interlands voor Nederland en scoorde daarin 1 maal.

Opdam geeft aan dat er nog altijd interesse zou bestaan van Feyenoord als is deze niet meer zo concreet als afgelopen zomer. Opdam: "Ik zit hier goed, er komt een nieuw stadion en met de visie van Louis van Gaal is er een bepaalde aantrekkingskracht ontstaan. Kenneth Perez vertrekt, maar Joey Gudjonsson komt voor hem in de plaats en vorig seizoen wist AZ ook Shota Arveladze te strikken. Jaren geleden was het ondenkbaar dat zulke spelers voor AZ kiezen. Aan de andere kant: ik ben dertig, dus als ik ooit iets anders zou willen, is dit misschien het moment. Maar omdat ik een rare periode achter de rug heb, wil ik mijn beslissing gewoon nog even uitstellen. "

Overigens is het nog altijd onzeker of de vierde doelman van Feyenoord, Jesper Hogedoorn, de overstap zal maken naar het Schotse Aberdeen. De Premier Leagueclub van Jimmy Calderwood zit in acute keepersnood en wilde de 20 jarige doelman van Jong Feyenoord graag uitproberen in een oefenwedstrijd. Door de sneeuwval gaat deze wedstrijd niet door. Vanavond speelt Hogedoorn al weer voor het beloftenelftal van Feyenoord.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!