Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dubbele liesbreuk geconstateerd bij Hofland


1 maart 2006 - Kevin Hofland lijkt het einde van het seizoen in Duitsland te moeten gaan missen. Uit medisch onderzoek is gebleken dat de verdediger van VFL Wolfsburg zowel links als rechts een liesbreuk heeft en ook nog eens kampt met een onsteken schaambeen. Een mogelijke operatie wordt zo lang mogelijk uitgesteld aangezien Hofland met Wolfsburg nog altijd strijdt tegen degradatie.


Hofland in De Telegraaf: "Na mijn operatie ben ik vier tot zes weken uitgeschakeld. Ik probeer de operatie zo lang mogelijk uit te stellen. Zondag tegen Frankfurt uit speel ik zeker. Daarna wordt gekeken of ik kan worden opgelapt voor de thuiswedstrijden tegen Bayern München en HSV."

De 26 jarige verdediger is bezig aan zijn tweede seizoen bij VFL Wolfsburg. Nadat Hofland PSV verruilde voor Wolfsburg is de 7-voudig international compleet uit beeld geraakt bij het Nederlands Elftal. Bij Wolfsburg is hij genomineerd voor de titel speler van het jaar. Bij Wolfsburg staat sinds januari ook Tommie van der Leegte en Rick Hoogendorp onder contract. Wolfsburg is terug te vinden op de dertiende plaats in Bundesliga, slechts vijf punten meer dan nummer zestien Mainz.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!