Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stormvogels Telstar krijgt alsnog veiligheidsgarantie


1 maart 2006 - Het betaald voetbal in Velsen, lees Stormvogels Telstar, lijkt dan alsnog gered van de ondergang. De gemeente Velsen heeft alsnog een veiligheidsverklaring voor stadion Schoonenberg gegeven. Oorspronkelijk was dit niet het geval, dat zou betekenen dat Stormvogels Telstar bij de KNVB niet alle benodigde documenten kon weerleggen voor een licentie voor komend seizoen.


De gemeente Velsen keurde het onderkomen van de fusievereniging in eerste instantie af, nadat Stormvogels Telstar hier tegen in verweer kwam huurde de gemeente een extern bureau in dat concludeerde dat er wel een vergunning kon worden afgegeven. De gemeente Velsen en Stormvogels Telstar zijn al jaren in gesprek over het vernieuwen van de hoofdtribune.

De hoofdtribune was ook het probleem bij het gunnen van de veiligheidsverklaring. De tribune is danig verslechterd, de ambtenaren van de gemeente Velsen keurde de stalen draagconstructie hiervan af. Donderdagavond zal de gemeente Velsen beslissen of men zal meewerken aan nieuwbouw.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!