Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Geert den Ouden langer bij ADO Den Haag


1 maart 2006 - Geert den Ouden staat ook volgend seizoen bij ADO Den Haag onder contract. De club lichtte de optie in zijn contract om de aflopende verbintenis met een seizoen te verlengen. De 29 jarige aanvaller is momenteel geen basisspeler bij de Residentieclub en leek zodoende ook komende zomer de club te gaan verlaten.


„Ik wil nog wel een gesprek hebben met de algemeen directeur,” aldus Den Ouden in het Algemeen Dagblad. Den Ouden is bezig aan zijn tweede seizoen bij ADO Den Haag. Vorig seizoen was hij met twaalf goals nog clubtopscorer en dit seizoen staat de teller ook al weer op vijf goals, ondanks zijn reservestatus. Den Ouden kwam eerder in zijn loopbaan uit voor Excelsior, RBC Roosendaal en het Zweedse Djurgårdens IF.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!