Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC wil af van overbodige spelers


2 maart 2006 - Roda JC is er volgend seizoen veel aan gelegen een fikse sportieve stap voorwaart te maken, zo meldt het Algemeen Dagblad. Daarmee lijkt er een einde te komen aan de aanwezigheid van onder meer Alexander Voigt, Edrissa Sonko, Jerome Colinet en Cristiano bij de Limburgse club. Roda JC zou wel graag door willen met haar aanvalsleider Andres Oper.


Roda JC heeft nog altijd een optie in het contract met Alexander Voigt niet gelicht. Het lijkt er ook niet meer van te komen. De Duitse middenvelder kwam afgelopen zomer samen met Huub Stevens over van het FC Koln maar wist geen basisplaats te veroveren. Voigt speelt voornamelijk zijn wedstrijden in het tweede elftal van Roda JC.

Ook de overige drie namen moeten voornamelijk genoegen nemen met een plaats op het tweede plan. Eerder al werd bekend dat Cees Lok een aantal wedstrijden van het tweede elftal van Roda JC bekeek om een beter beeld te krijgen van Sonko, Colinet en Cristiano.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!