Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Edward Sturing opnieuw gelinkt aan PSV


2 maart 2006 - Enkele maanden geleden was er al het gerucht dat Edward Sturing veldwerk zou gaan verrichten bij PSV voor Guus Hiddink. Nu Sturing bekend heeft gemaakt Vitesse aan het einde van het seizoen te verlaten komen er opnieuw geruchten die hem aan PSV linken. Sturing zou volgens de laatste berichten komende zomer aan de slag gaan als Hoofd Opleidingen.


PSV is op zoek naar een vervanger voor Joop Brand, momenteel nog Hoofd Opleidingen. Brand wil graag in de zomer van 2007 met pensioen gaan en zou zijn opvolger graag een jaar willen inwerken. Mogelijk is dat dus Edward Sturing. De huidige trainer van Vitesse tegenover De Gelederlander: "Op dit moment heb ik met geen enkele club op de wereld contact. Er is dus absoluut geen spelletje gespeeld. Er speelt niets en dat kan ook niet, want niemand wist dat ik dit zou gaan doen."

Sturing staat in ieder geval wel open voor een baan als hoofd opleidingen, zo laat hij in De Gelderlander weten. Hoofd Opleidingen of Hoofdtrainer? "Dat maakt me niet uit. Het gaat erom met wie je gaat werken. Bij Vitesse heb ik prettig samengewerkt met de mensen in de club. Dat vind ik belangrijk. Als er niets leuks komt, dan kan het zijn dat ik een jaartje of zo door Europa ga trekken om me te orienteren, om me als trainer te ontwikkelen."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!