Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Den Bosch versterkt zich met Arturo ten Heuvel


2 maart 2006 - FC Den Bosch heeft zich voor volgend seizoen weten te versterken met Arturo ten Heuvel. De 27 jarige speler van Haarlem komt transfervrij over van Haarlem waar hij een aflopend contract had. Bij Den Bosch tekende de middenvelder een contract met een looptijd van twee seizoenen.


FC Den Bosch manager voetbalzaken Fred van der Hoorn over het aantrekken van Ten Heuvel: ,,Arturo is een ervaren middenvelder met een goede traptechniek, die in staat is de organisatie op het veld te bewaken. Zijn komst wordt door ons scoutingapparaat dan ook breed gedragen.

De middenvelder maakte zijn debuut in 1997 voor HFC Haarlem, nadat hij eerder was uitgekomen voor JOS, Ajax en Zeeburgia. In 1999 nam FC Volendam de middenvelder over vier jaar later keerde Ten Heuvel weer terug naar Haarlem om nu dus de overstap te maken naar FC Den Bosch. Ten Heuvel moet bij FC Den Bosch nog wel een medische keuring ondergaan.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!