Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Seizoen voorbij voor Tim Vincken


2 maart 2006 - Tim Vincken zal het seizoen 2005/2006 zo snel mogelijk willen vergeten. De aanvaller van Feyenoord leek dit seizoen te gaan doorbreken maar een aantal vervelende blessures braken hem op. Nadat hij eerder dit seizoen zijn kuitbeen brak moet hij binnenkort een operatie ondergaan aan zijn schouder. Hierdoor is het seizoen voor de 19 jarige jeugdinternational ten einde.


Vincken was in de zomer van 2005 nog een van de vaste krachten in het elftal van Nederlander onder 20 op het jeugd WK en leek een mooi seizoen tegemoet te gaan. De voorbereiding gooide al roet in het eten toen de aanvaller een hamstringblessure opliep. Na drie duels te hebben gespeeld brak hij bij de beloften zijn kuitbeen. Nu heeft Vincken dus een schouderkwetsuur.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!