Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Groningen wil af van Bechan en Tuyp


2 maart 2006 - FC Groningen heeft aan Kiran Bechan en Jack Tuyp laten weten dat beide de club kunnen verlaten ondanks een doorlopend contract. Groningen denkt in de toekomst het duo niet langer nodig te hebben. Momenteel is Jack Tuyp al verhuurd aan zijn oude club FC Volendam, terwijl Bechan al enige tijd naarstig op zoek is naar een nieuwe werkgever.


Kiran Bechan kwam dit seizoen slechts drie maal in actie voor FC Groningen, allen als invaller. De 23 jarige aanvaller kwam in 2004 over van Ajax maar wist in Groningen nooit door te breken. De 23 jarige Bechan, die vorig seizoen nog veertien duels voor Groningen speelde, heeft nog een contract tot de zomer van 2008 bij de club.

De 22 jarige Tuyp kwam eveneens in 2004 naar Groningen. De aanvaller werd een grote toekomst toegedicht en kreeg een contract tot de zomer van 2009. Zijn echte doorbraak kwam er echter niet. Nu speelt Tuyp op huurbasis voor Volendam. Tuyp kwam vorig seizoen 11 duels in actie, waarvan slechts 1 keer als basisspeler. Dit seizoen kwam hij voor Volendam al 26 keer in actie waarin hij zes keer scoorde.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!