Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Guus Hiddink bondscoach Rusland'


2 maart 2006 - Het gaat er steeds meer op lijken dat Guus Hiddink PSV komende zomer gaat verruilen voor de nationale voetbalbond van Rusland. Verschillende bestuursleden van de Russische voetbalbond stellen dat Hiddink na het WK met AustraliŽ komende zomer voor Rusland gaat werken. Hiddink's zaakwaarnemer Cees van Nieuwenhuizen bevestigde dat er contact is geweest en dat Hiddink morgen zal ingaan op deze berichten.


Vitali Mutko, voorzitter van de Russische voetbalbond, zou in de voorbereiding op de oefeninterland tussen Rusland en BraziliŽ tegenover de spelers hebben verklaard dat Hiddink in dienst komt bij de bond. Eerder werd al duidelijk dat Rusland zou gaan kiezen tussen Guus Hiddink en Dick Advocaat, de keuze is dus op Hiddink gevallen.

In Russische media worden ook andere bestuursleden van de bond aangehaald. Een van deze mensen zou hebben verteld dat Hiddink fulltime aan de slag zal gaan bij de Russische bond. De 59 jarige Hiddink heeft bij PSV nog een contract tot de zomer van 2007 wat voor 500.000 euro zal worden afgekocht.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!