Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Afgelastingen in Gouden Gids Divisie


3 maart 2006 - Door de hevige sneeuwval van de afgelopen nacht gaan vanavond een groot aantal duels in de Gouden Gids Divisie niet door. Zo is onder meer het duel van koploper Excelsior tegen FC Eindhoven inmiddels al afgelast. Ook de velden bij de topper tussen VVV Venlo - FC Volendam maar ook bij AGOVV Apeldoorn - FC Den Bosch en Go Ahead Eagles - Veendam werden afgelast.

Vandaag staat er in de Gouden Gids Divisie een compleet programma (tien duels) op de planning. Vier duels zijn inmiddels al afgelast en bij 2 wedstrijden is het veld zo waar goedgekeurd. Het gaat hier om FC Emmen - HFC Haarlem en het kunstgrasveld van FC Omniworld dat het vanavond zal opnemen tegen TOP Oss.

Het resterende programma GGD
FC Omniworld - TOP Oss
Helmond Sport - FC Zwolle
Cambuur Leeuwarden - MVV
Fortuna Sittard - De Graafschap
Stormvogels Telstar - FC Dordrecht
FC Emmen - HFC Haarlem

In de Eredivisie staat er voor vanavond 1 wedstrijd op het programma. NEC neemt het in eigen huis op tegen AZ. Het duel zal om 20.30 beginnen en live worden uitgezonden door RTL 5.

Wed nu 15 euro GRATIS op NEC-AZ of op een van de wedstrijden uit de GGD

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!