Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Edwin de Graaf moet op zoek naar nieuwe club


3 maart 2006 - Edwin de Graaf lijkt komende zomer op zoek te moeten gaan naar een nieuwe club. ADO Den Haag heeft besloten de optie in de huurovereenkomst met Feyenoord niet te lichten, de club is niet van plan een transfersom te betalen voor de middenvelder. Feyenoord heeft juist een optie in het contract met De Graaf om zijn aflopende verbintenis met drie seizoenen te verlengen, ook dit lijkt niet te gebeuren.


Feyenoord is onder aanvoering van trainer Erwin Koeman en technisch adviseur Wim Jansen een nieuwe weg ingeslagen. Kwaliteit gaat voor kwantiteit. De Graaf lijkt zodoende in Rotterdam overbodig geworden. De 25 jarige middenvelder komt kwaliteit te kort om in Rotterdam te slagen.

ADO Den Haag had nog tot 1 april de tijd de optie in de huurovereenkomst te lichten maar zit daar van af. De afgelopen weken is De Graaf geen basisspeler meer. Tot dusver speelde hij dit seizoen 15 duels voor Den Haag waarin hij twee maal scoorde. Eerder dit seizoen speelde hij al twee duels voor Feyenoord. Door het niet lichten van de optie omzeilt ADO Den Haag in ieder geval de transfersom, het kan de spelers komende zomer nu transfervrij overnemen. Overigens bestaat er voor De Graaf ook Engelse interesse uit de Championship.

Edwin de Graaf werd door Feyenoord in de zomer van 2004 overgenomen van RBC Roosendaal waar hij een aflopend contract had. De Graaf zou oorspronkelijk eerst bij zijn oude club worden gestald en Feyenoord zou dan het moment afwachten om hem terug te halen. Uiteindelijk deed Ruud Gullit dat al een half jaar later. De Graaf begon na de winterstop van het seizoen 2004/2005 als basisspeler maar verloor al snel zijn plaats. De Graafschap zou afgelopen seizoen slechts 4 duels voor Feyenoord spelen. Komende zomer komt het nu tot een definitief afscheid tussen Feyenoord en De Graaf.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!