Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Guus Hiddink ontkent akkoord met Rusland


3 maart 2006 - Ondanks een aanhoudende berichtenstroom uit Rusland ontkent Guus Hiddink dat hij rond is met de Russische voetbalbond. Hiddink vertelde verklaarde vandaag tegenover de pers dat de berichten voorbarig zijn. "Er is nog niks concreet, de rest is ter speculatie." Hiddink ontkent overigens niet dat hij PSV komende zomer mogelijk verlaat. "Dat er dingen spelen, is duidelijk, maar dat is allemaal voorbarig."


"Ik heb niet zoveel commentaar. Je moet altijd eerst intern spreken. Over de toekomst, de technische staf en de opleiding. Binnenkort willen we dat binnen PSV gaan doen", aldus Hiddink, die PSV zowel coach als technisch directeur is, tegenover de NOS. "Een paar weken geleden heb ik met de voorzitter gesproken. Die is nu even op vakantie, daarna gaan we verder. Men mag van alles denken, maar er is weinig of niets aan de hand."

Hiddink zegt dat er contacten zijn met Rusland. "Dat waren informerende contacten van hun kant, niet meer dan dat", aldus Hiddink. "Het is nog heel prematuur. Het zou gaan om een complete job, inclusief de structuur van jeugdelftallen en accommodaties. Daarvoor is mijn zaakwaarnemer benaderd. Ik ontken ook niets, maar daarom heb ik ook niet zoveel commentaar."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!