Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Haarlem wint in en tegen Emmen


3 maart 2006 - Vandaag stonden er zes duels op het programma in de Gouden Gids Divisie. De top drie kwam vandaag niet in actie, deze wedstrijden werden vanwege de sneeuwval eerder vandaag al afgelast. Nummer vier FC Emmen kwam vanavond wel in actie. Het elftal van Jan van Dijk nam het in eigen huis op tegen Haarlem. De bezoekers, die eerder dit seizoen de vijfde periodetitel pakten, wonnen vanavond met 2-0.

FC Emmen - Haarlem 0-2 (0-2)
Het duel vanavond in Emmen was al na een half uur spelen beslist. Haarlem had toen al een 2-0 voorsprong in handen en zou deze niet meer weggeven. Verweij opende na twaalf minuten spelen. Na een half uur spelen scoorde Arturo ten Heuvel, die deze week bekend maakte volgend seizoen voor FC Den Bosch te spelen, er 2-0 van.

Fortuna Sittard - De Graafschap 1-2 (1-1)
De Graafschap boekte vanavond een moezame 2-1 zege op de nummer twintig van de Gouden Gids Divisie, Fortuna Sittard. Na elf minuten opende Aziz Moutawakil namens de thuisploeg zelfs de score. Nog voor rust kwam De Graafschap op gelijke hoogte na een benutte strafschop van Jeffrey de Visscher ('23). In de slotminuut werd Meijer als held van De Graafschap bejubeld, hij scoorde de bevrijdende 2-1 waardoor de Superboeren alsnog de drie punten pakten.

Helmond Sport - FC Zwolle 2-1 (0-0)
Ook Helmond Sport en FC Zwolle zijn nog in de race voor een van die begeerde plaatsen bij de play offs. Helmond Sport was vandaag de winnaar bij het treffen met Zwolle. Grote man aan Helmondse zijde was Sandro Calabro die beide treffers ('59 en '84) voor zijn rekening nam. In de slotfase scoorde Charlie van den Ouweland nog de eretreffer namens Zwolle.

Overige uitslagen
Cambuur Leeuwarden - MVV 3-0 (2-0)
FC Omniworld - TOP Oss 0-4 (0-1)
Stormvogels Telstar - FC Dordrecht 1-1 (0-1)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!