Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Vermoeid' AZ wint vanavond van NEC


3 maart 2006 - AZ heeft vanavond in Nijmegen met 2-0 van NEC gewonnen. Het was opvallend hoe makkelijk AZ vanavond de drie punten kon pakken. NEC gaf vandaag namelijk nauwelijks partij, in ieder geval niet de hinder die eerder dit seizoen PSV en Feyenoord ondervonden.


Louis van Gaal klaagde wat af en dat was eigenlijk ook wel logisch. Twee dagen na het interlandprogramma moest zijn AZ al weer aantreden. Van Gaal besloot de Deense international Kenneth Perez rust te gunnen. Daarnaast nam ook routinier Van Galen, geen international, plaats op de bank. AZ miste overigens Shota Arveladze vanwege een blessure. Zo kon het dat Haris Medunjanin, Stein Huysegems en Danny Koevermans vandaag mochten starten.

Groots was het allemaal niet vanavond. AZ had een aantal vermoeide internationals op het veld staan en NEC was niet in staat de felheid ten toon te stellen die men eerder dit seizoen wel had. Uiteindelijk speelde momentenvoetballer Haris Medunjanin een belangrijke rol in de 2-0 zege van AZ. In de eerste helft was de baltovernaar nauwelijks zichtbaar. In de tweede helft opende hij na 48 minuten spelen de score en stelde hij drie minuten later Koevermans met een assist in staat de 2-0 te scoren. Hiermee was het duel direct gespeeld.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!