Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Nederlandse trainer voor Beveren'


3 maart 2006 - Een Nederlandse trainer bij het Belgische Beveren is weer een stap dichterbij gekomen. De huidige trainer van Beveren, Vincent Dufour, kreeg eerder deze week te horen dat hij in de komende twee wedstrijden minimaal vier punten moest pakken om aan te blijven. Vandaag ging de degradatiekandidaat met maar liefst 4-0 onderuit bij Charleroi.


Charleroi had vanavond geen enkele moeite met Beveren, dat vorig seizoen nog in de UEFA Cup uitkwam. Door doelpunten van Orlando ('4) en Akgl ('35) had Charleroi bij rust al een 2-0 in handen. In de tweede helft werd het allemaal nog erger. De thuisploeg liep uiteindelijk uit naar een 4-0 overwinning door goals van Defays ('81) en invaller Toni Brogno, die zes minuten voor tijd een strafschop benutte.

Vier punten uit twee duels gaat dus al niet meer lukken. "Maar drie op zes wel, h", reageerde bestuurslid Raoul De Waele van Beveren tegenover Sporza. "We beslissen volgende week. Maar ja, het wordt moeilijk voor de trainer. Het zit er dik in dat er volgende week een andere coach op de bank zit bij Beveren."

Beveren zou inmiddels al hebben gesproken met Gerald Vanenburg die via een investeringsgroep zelfs geld zou meebrengen voor versterkingen. Ook twee andere werkloze Nederlandse trainers worden genoemd bij Beveren. Het gaat hier om Mark Wotte en Gert Kruys.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!