Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC wil af van drietal spelers


4 maart 2006 - NAC Breda wil komende zomer afscheid nemen van een drietal spelers. Het gaat om Benny Kerstens, Yvo van Engelen en Wilmer Kousemaker. De drie spelers hebben te horen gekregen geen toekomst meer te hebben in Breda. Het drietal behoort met onmiddelijke ingang ook niet meer tot de selectie van NAC, ze zullen voorlopig alleen nog maar trainen en spelen bij de beloften.

Opvallend is vooral het gedwongen vertrek van verdediger Van Engelen. De 20 jarige verdediger tekende eerder dit seizoen nog een nieuw contract. Ton Lokhoff, de toenmalige trainer, was lovend over de jongeling. Aan het begin van het seizoen speelde Van Engelen vier duels bij NAC. De 22 jarige Benny Kerstens kwam tot dusver al tot 37 duels in het eerste elftal van, de 20 jarige Kousemaker tot zes.

De huidige trainer van NAC, Cees Lok, gaf vandaag in BN/De Stem uitleg: "Het is heel teleurstellend voor die jongens, maar voor de laatste zeven weken wilde ik de groep nog kleiner maken. Met een kleinere groep kweek je ook nog meer eenheid en heb ik er nog meer grip op, hoop ik. Kerstens, Van Engelen en Kousemaker kunnen zich richten op het beloftenteam, dat speelt de komende periode twee keer per week. Daar kunnen ze zich in de kijker spelen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!