Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Feyenoord blijft op zoek naar controleur'


4 maart 2006 - Feyenoord is nog altijd op zoek naar een controleur voor op het middenveld, vandaag liet trainer Erwin Koeman dat maar weer eens weten in het Algemeen Dagblad. Koeman: "We houden de markt van controlerende middenvelders in de gaten. In de eredivisie hebben we jongens beoordeeld, in het buitenland ook. Wim Jansen is volop bezig."

Alfred Schreuder zou in deze rol kunnen spelen, er is echter veel onzekerheid over zijn herstel. De 33 jarige middenvelder kwam dit seizoen slechts tweemaal in actie. Daarnaast is ook de situatie van zijn zieke dochtertje verder verslechterd.

De oefenmeester wil niet reageren over een mogelijke nieuwe controlerende middenvelder. Wel ging hij in op de naam van George Boateng in de Zeeuwse krant PZC: "Hij verdient een paar miljoen per jaar in Engeland, dus dan houdt het voor ons op." Volgen PZC zou Feyenoord nog altijd interesse hebben in Edson Braafheid van FC Utrecht. Een akkoord is echter niet bereikt.

Koeman is tevreden over Patrick Paauwe die momenteel de rol als controlerende middenvelder heeft. De coach is echter wel van mening dat Paauwe geen type speler is die het team stuurt. Binnenkort zal er een gesprek plaatsvinden over de toekomst van Paauwe bij Feyenoord: "Dat gaat dan over wat hij wil richting volgend seizoen en hoe wij dingen zien."

Wed 15 euro GRATIS op Feyenoord-FC Utrecht!

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!