Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dorus de Vries vertrekt bij ADO Den Haag


4 maart 2006 - ADO Den Haag en Dorus de Vries gaan aan het einde van dit seizoen uit elkaar, zo meldt het Algemeen Dagblad. De Vries en diens zaakwaarnemer Arnold Oosterveer zullen dit de club deze week laten weten. De 25 jarige De Vries heeft bij ADO Den Haag een aflopend contract en kan komende zomer dus transfervrij vertrekken.


De Vries is momenteel ontevreden bij ADO Den Haag. Trainer Frans Adelaar zou hem de toezegging hebben gegeven dat wanneer De Vries weer fit was dat hij opnieuw de eerste keeper zou worden. De doelman raakte begin januari geblesseerd en als 'tijdelijke' vervanger trok ADO Den Haag de Tsjechische doelman Jaroslav Drobny aan die werd op huurbasis overkwam van Fulham.

De huidige tweede doelman kon door een blessure niet in actie komen teen SC Heerenveen, NAC Breda en Ajax. Toen De Vries eenmaal fit was kreeg Drobny nog altijd de voorkeur. "Het is niet zo dat ik boos ben omdat ik ben gepasseerd. Het gaat me over de manier waarop ik ben behandeld door de trainer. Dat verdien ik gewoon niet." Adelaar zou De Vries hebben toegezegd dat hij tegen Heracles mocht keepen en dat is dus niet gebeurd.

Rob Baan, technisch directeur van ADO Den Haag in het Algemeen Dagblad: "Wij begrijpen de emoties van Dorus. Hij is teleurgesteld over het besluit van de trainer die nu voor een ander kiest. Maar als de emoties wat zijn weggeŽbt, kunnen we wat ADO Den Haag betreft zeker nog om de tafel. Jaroslav Drobnż is gehuurd, voor volgend jaar staat nog niets vast. De deur voor Dorus staat dus nog open."

Op basis van bronnen binnen de club kan VoetbalPlus.nl onthullen dat ADO Den Haag momenteel in gesprek is met Oscar Moens over volgend seizoen. ADO Den Haag wil hogerop. Zeker met de komst van het nieuwe stadion in 2007 moet er een kwalitatief goed elftal staan. Komende zomer komt ook al Tininho (NEC).Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!