Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willem II haalt uit tegen FC Groningen


4 maart 2006 - Willem II heeft zich nog lang niet neergelegd bij de play offs tegen degradatie. Vandaag bewees het team van Zwamborn eens te meer dat het aardig kan voetballen, ook al kwam het er dit seizoen maar nauwelijks uit. Vandaag werd in eigen stadion de nummer vijf van de Eredivisie, FC Groningen, met maar liefst 5-0 aan de kant gezet.


FC Groningen verloor de laatste tien jaar al in Tilburg maar had goede hoop vandaag eens met een beter resultaat terug te kunnen keren naar het Noorden van het land. Na een half uur spelen opende Willem II, dat leek of het voor hun laatste kans knokte, de score. Het was verdediger Valencia die kon opstomen en uiteindelijk de 1-0 kon binnenschieten.

In de tweede helft zou Willem II in een tijdsbestek van tien minuten maar liefst vier keer scoren. Hadouir ('48), Wau ('51), Redan ('56) en Dembele ('58) waren de doelpuntenmakers. Willem II won vanavond dus met grote cijfers van FC Groningen maar het verschil met de nummer vijftien, Heracles Almelo, is nog altijd zeven punten. Heracles heeft ook nog eens een wedstrijd minder gespeeld. De nummer vijftien ontloopt de play offs met de clubs uit de Gouden Gids Divisie.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!