Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC Breda wint derby van RBC


4 maart 2006 - NAC Breda heeft de regionale derby met 2-1 van RBC Roosendaal gewonnen. Vorige week kende RBC nog een opleving door voor de eerste keer dit seizoen te winnen en nog wel met 2-0 van subtopper NEC. Vandaag gaf men NAC Breda wel de nodige weerstand maar het kwaliteitsverschil was te groot om het ook daadwerkelijk erg moeilijk te maken.


Door een eigen doelpunt van RBC-verdediger Roumani kwam NAC Breda vandaag na 36 minuten spelen op voorsprong. Toen vlak na rust Arne Slot op aangeven van Leonardo ook nog eens 2-0 maakte leek het duel gespeeld. Toch kwam RBC Roosendaal nog terug in het duel. Na een klein uur spelen was het Daelemans die de aansluitingstreffer scoorde.

RBC Roosendaal probeerde in de slotfase nog wel de gelijkmaker te forceren onder meer door Ali Elkhattabi, die lange tijd uit de roulatie was, in te brengen. Het lukte echter niet om NAC te laten wankelen. NAC ging dus aan de haal met de drie punten.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!