Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bodor bezorgt Roda drie punten in Gelredome


4 maart 2006 - Vitesse en Roda JC moesten het vanavond in de Gelredome tegen elkaar opnemen. De winnaar vanavond zou aansluiting kunnen behouden met de plaatsen die aan het einde van het seizoen recht geven op het spelen van play offs. Uiteindelijk ging Roda JC er met de drie punten van door door met 3-1 te winnen.

Siebe Blondelle zal zijn debuut bij Vitesse niet zo snel meer vergeten. De 19 jarige Belgische verdediger maakte vanavond voor het eerst zijn opwachting in het eerste elftal bij Vitesse. De jongeling opende vlak voor rust de score en kreeg twintig minuten voor tijd zijn tweede gele kaart en moest zodoende het veld verlaten.

Nog voor rust kwam Roda JC al op gelijke hoogte. In de blessuretijd van de eerste helft was het Simon Cziommer die voor de gelijkmaker tekende. Beide teams hielden zich in de tweede helft in evenwicht maar na de rode kaart van Blondelle geloofde Roda JC nog helemaal in de drie punten. Het bracht zelfs elf minuten voor tijd nog Cristiano in voor verdediger Ger Senden. De grote held vanavond aan Limburgse zijde was echter Boldizsár Bodor. Tien minuten voor tijd zette hij Roda op voorsprong en in de slotminuut maakte hij er zo waar 3-1 van.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!