Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord eenvoudig langs FC Utrecht


5 maart 2006 - Feyenoord had vandaag geen enkele moeite met FC Utrecht. De Domstedelingen waren eerder dit seizoen nog wel zo sterk in de uitduels tegen AZ en Ajax maar kregen vandaag in Rotterdam geen enkele kans. Feyenoord dicteerde het duel en won uiteindelijk met 3-0. Het kwaliteitsverschil was vandaag verschrikkelijk groot, een grotere overwinning voor Feyenoord had er zeker in gezeten.


Feyenoord kwam pas vlak voor rust op voorsprong. Salomon Kalou scoorde vier minuten voor tijd de openingstreffer. Voor de 1-0 had Feyenoord al diverse kansen gekregen op een treffer. Zo trof Kuijt al een keer de lat en werd een inzet van Hofs van de lijn afgehaald. De allergrootste kans was echter voor Dirk Kuijt. De aanvoerder van Feyenoord mistte echter na zeventien minuten de toegekende strafschop toen Tiendalli de doorgebroken Kalou had neergehaald.

In de tweede helft viel al snel de 2-0. Na goed doorkomen van Pieter Collen stelde de Belg Kuijt persoonlijk in staat om de 2-0 binnen te schieten. Pas na de tweede goal van Feyenoord mocht FC Utrecht wat gaan voetballen tot op een zekere hoogte dan. De verdediging van Feyenoord gaf namelijk in het gehele duel geen kans weg. In de rust werd zodoende al Robin Nelisse van het veld gehaald in plaats van Fortune maar ook de Fransman kon niets inbrengen tegen de Feyenoord defensie.

Uiteindelijk werd het vanmiddag in Rotterdam 3-0. Nadat Feyenoord nog een aantal grote mogelijkheden had gemist en FC Utrecht-invaller Shew-Atjon met twee keer geel het veld moest verlaten scoorde Kalou in de slotminuut zijn tweede goal. Op aangeven van De Guzman scoorde hij zijn tweede treffer van de middag. Feyenoord blijft door de overwinning in het spoor van koploper PSV al is het verschil 7 punten.



Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!