Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Theo Lucius wil weg bij PSV


6 maart 2006 - Theo Lucius wil definitief vertrekken bij PSV. De speler is ontevreden over zijn huidige positie bij de koploper van de Eredivisie. Zaterdag in het duel tegen SC Heerenveen kwam de 29 jarige Lucius niet eens in het veld ondanks dat zowel Reiziger als Lamey het veld moesten verlaten met een blessure.

Lucius in dagblad De Telegraaf: "Deze wedstrijd heeft voor mij veel duidelijk gemaakt. PSV is in mijn ogen altijd dé club geweest, maar als ik inmiddels de vierde rechtsback ben, dan wordt het tijd om ergens anders te gaan kijken. Ik heb lang genoeg een rol gehad van erin en eruit. Na het vorige seizoen waarin ik bijna alles heb gespeeld en Oranje haalde, had ik op meer krediet gehoopt."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!