Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Cardiff City en Feyenoord bijna eens over Loovens


6 maart 2006 - Verschillende Engelse media waaronder de BBC melden dat Cardiff City en Feyenoord het eens zijn geworden over een definitieve transfer van Glenn Loovens naar de club uit Wales. Cardiff huurt de verdediger momenteel van Feyenoord en vroeg de Rotterdammers eerder dit seizoen al naar de mogelijkheden om hem te kopen. Toen liet Feyenoord weten nog even te willen wachten met het verkopen van de 22-jarige Loovens.


Volgens de berichten zullen 'The Bluebirds' ruim 350.000 euro betalen voor Loovens. De speler zou het overigens nog wel eens moeten worden met Cardiff City over zijn persoonlijke eisen. Het huidige contract van Loovens bij Feyenoord loopt nog tot de zomer van 2007. Cardiff City komt uit in de Engelse Championship, een niveau onder de Premiership.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!