Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord aast op Braafheid en Lucius


6 maart 2006 - Feyenoord wil zich voor volgend seizoen versterken met Edson Braafheid (FC Utrecht) en Theo Lucius (PSV), zo meldt Johan Derksen vandaag in het programma Voetbal Insite. Braafheid en Lucius moeten de nieuwe backs van Feyenoord worden. Beiden zien volgens Derksen een overgang naar Rotterdam-Zuid wel zitten.


De 28 jarige Lucius is ontevreden over zijn huidige rol bij PSV en heeft intern al aangegeven komende zomer te willen vertrekken. Lucius wordt dit seizoen door Hiddink nauwelijks gebruikt. Feyenoord probeerde de 3-voudig international vorig jaar al te contracteren toen zag Lucius niets in een overgang. Nu geniet het vernieuwde Feyenoord zijn voorkeur om zijn loopbaan te vervolgen.

Naast Lucius hoopt Feyenoord als linksback Edson Braafheid te contracteren. De 22 jarige linksback van FC Utrecht heeft nog een contract in de Domstad tot de zomer van 2007. Onderhandelingen over een nieuwe verbintenis liepen tot dusver op niets uit, Braafheid heeft namelijk zijn zinnen gezet op een overgang naar Feyenoord. FC Utrecht lijkt dus eieren voor z'n geld te kiezen. Een transfer komende zomer levert namelijk nog een transfersom op anders zal de linksback in de zomer van 2007 transfervrij vertrekken.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!