Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Vitesse hoopt op Johan Neeskens'


6 maart 2006 - Vitesse hoopt Johan Neeskens aan te stellen als de nieuwe coach voor komend seizoen, zo meldt Voetbal International. Vorige week werd bekend dat Edward Sturing de club zal verlaten en inmiddels sprak het bestuur van Vitesse al met de spelersraad over de opvolging van Sturing. Hierin kwam duidelijk naar voren dat Neeskens de voorkeur geniet, de spelersgroep ziet niets in het aanstellen van Robert Maaskant.


Johan Neeskens is momenteel werkzaam voor de nationale bond van AustraliŽ. Neeskens assisteert samen met Graham Arnold bondscoach Guus Hiddink. Bij absentie van de coach van PSV is Neeskens samen met Arnold verantwoordelijk voor de kwalificatieduels in AziŽ. Onlangs leidde Neeskens de Socceroos nog naar een overwinning tegen Bahrein.

De oefenmeester vertrok december 2004 bij NEC. Tot enkele maanden geleden toen hij bij de Australische bond aan de slag ging deed hij niets. Naast Johan Neeskens zou volgens andere bronnen Jan Wouters ook een kandidaat zijn.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!