Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Zwolle neemt afscheid van ervaren trio


6 maart 2006 - FC Zwolle neemt aan het einde van het seizoen afscheid van Remco Schol, Arco Jochemsen en Dion Esajas. Het drietal heeft in Zwolle een aflopend contract wat niet zal worden verlengd. De drie spelers kunnen komende zomer dus transfervrij vertrekken bij de Gouden Gids Divisieclub.


FC Zwolle neemt dus afscheid van een aantal ervaren krachten. Remco Schol speelt al sinds het seizoen 1999/2000 voor FC Zwolle. De 33 jarige Schol kwam eerder uit voor Feyenoord, Helmond Sport en VVV Venlo. Schol had al te kennen gegeven zijn loopbaan aan het einde van het seizoen te beŽindigen.

Het is nog onbekend wat de 35 jarige Arco Jochemsen van plan is na dit seizoen. Jochemsen speelde eerder bij Vitesse, Feyenoord, FC Utrecht en FC Twente voordat hij in 2004 de overstap maakte naar Zwolle.

De 25 jarige Esajas kwam eerder uit voor HFC Haarlem en FC Volendam voordat FC Zwolle hem in 2004 aantrok. Als spits scoorde Esajas tot dusver 13 goals in 64 duels. Eerder werd al bekend dat FC Zwolle het aflopende contract met de Belgische verdediger Stefan Teelen niet zou verlengen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!