Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Problemen Utrecht stapelen zich op


7 maart 2006 - FC Utrecht lijkt het de rest van het sieozen te moeten stellen zonder doelman Franck Grandel en verdediger Etienne Shew-Atjon. Beide spelers vielen gisteren in een competitieduel van Jong FC Utrecht uit met het op het oog zware knieblessures.

Voor Foeke Booy zal het komend weekend puzzelen worden. Alje Schut en Tim Cornelisse zijn al langer geblesseerd, door de opgelopen gele kaarten waren ook Edson Braafheid, Dwight Tiendalli en Etienne Shew-Atjon komend weekend al geschorst. Shew-Atjon zal nu waarschijnlijk langer uit de roulatie zijn, de medische staf van Utrecht vreest kniebandletsel. Reservedoelman Grandel kon gisteren niet steunen op zijn linkerbeen, ook bij hem wordt verwacht dat hij enige tijd uit de roulatie zal zijn.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!