Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'ADO Den Haag hoopt op Laurent Delorge'


8 maart 2006 - Bij Anderlecht werd hij onlangs ontslagen omdat hij in zijn periode bij Lierse SK op de hoogte was van het manipuleren van wedstrijden bij ADO Den Haag is Laurent Delorge echter meer dan welkom. ADO Den Haag hoopt de speler nog voor het einde van vrijdag te contracteren, dan sluit namelijk definitief de Nederlandse transfermarkt. Na vrijdag mogen clubs geen transfervrije spelers meer aantrekken.

"De interesse van Den Haag is heel groot", zegt de manager van Delorge in Gazet van Antwerpen. "Maar er is ook nog interesse uit Engeland en Rusland." Gazet van Antwerpen meldt dat Delorge is getrouwd met een vrouw uit Den Haag.

Het is overigens nog goed mogelijk dat de Belgische voetbalbond de speler een schorsing zal opleggen die later door de FIFA kan worden overgenomen. Volgens Belgische media zal een uitspraak daarover toch pas na dit seizoen bekend worden gemaakt.

FC Twente probeerde de rechtsbuiten in het verleden al meerdere malen aan te trekken. Afgelopen zomer koos Delorge echter voor een aanbieding van Anderlecht. Door het omkoopschandaal in de Belgische competitie zou FC Twente nu geen belangstelling meer hebben in de speler.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!