Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Excelsior op zoek naar jonge trainer


8 maart 2006 - Excelsior wil volgend seizoen na Mario Been opnieuw een jonge trainer voor de groep hebben. Directeur Simon Kelder tegenover het Algemeen Dagblad: "We willen niet een schreeuwlelijk die met een muilkorf langs de kant moet zitten." Volgens het AD was Ruud Brood de voornaamste kandidaat maar deze koos voor Heracles Almelo. Momenteel zijn Robert Maaskant en Gert Aandewiel kandidaten.


Gert Aandewiel wil niet reageren op de speculaties: ,,Met mijn achternaam sta ik op alle lijstjes bovenaan. Ik word alleen nooit gebeld. Of Excelsior een optie is? Ik heb nog een doorlopend contract, maar er zijn gekkere dingen gebeurt. Bij Haarlem is alles te koop, dus ook de trainer." In een reactie laat directeur Kelder weten dat Excelsior niet bereid is om een afkoopsom te betalen. ,,Dat is een keihard gegeven," aldus Kelder.
Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!