Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kone hoopt op Manchester United


8 maart 2006 - Arouna Koné spreekt vandaag in een interview met De Telegraaf openlijk over zijn toekomst. De aanvaller die onlangs een contract tot de zomer van 2010 tekende hoopt in de toekomst aan de slag te kunnen bij zijn droomclub Manchester United.


“Nee, het is de bedoeling om hier nog twee jaar te spelen en dan een transfer naar Manchester United te maken, mijn droomclub. En na drie jaar United wil ik nog drie jaar bij AC Milan spelen. Natuurlijk weet ik ook wel dat dit heel moeilijk is. Maar onmogelijk is het zeker niet,” aldus Koné in De Telegraaf.

PSV was een logische keuze voor de aanvaller: “Voor mij speelt ook mee dat er al vaak spelers vanuit hier naar United zijn vertrokken. Stam, Van Nistelrooy, Park. Het voetbal, het shirt, het stadion. Als kind was ik helemaal weg van Manchester United.”Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!